Wij doen ons werk met passie voor duurzaamheid en innovatie. Dat straalt af op ons werk. En hoewel dat natuurlijk het belangrijkste is, vonden we het na ruim 16 jaar toch tijd om onze huisstijl tegen het licht te houden. En we kunnen nu al met trots het eerste resultaat delen: een nieuw logo!

Vernieuwing
Samen met mediabedrijf MEO uit Alkmaar werken we aan een nieuwe, frisse uitstraling die beter past bij waar wij voor staan: creativiteit, integriteit en betrokkenheid. MEO werkt vanuit de ‘social enterprise’-gedachte, en creëert een werkomgeving waarin mensen met en zonder beperking als gelijkwaardige collega’s met elkaar samenwerken.

“Die maatschappelijke drive sluit perfect aan bij waar wij als organisatie voor staan”, aldus Jeroen, mede-eigenaar van HetEnergieBureau. “En daarbij zijn wij gewoon heel blij met de manier waarop MEO deze klus oppakt. Met veel oog voor vernieuwing, maar ook met respect voor wat er al was.”

Stap voor stap implementeren
Het nieuwe logo is nu het eerste concrete resultaat van de succesvolle samenwerking met  MEO. Maar uiteraard blijft het hier niet bij!  “De komende periode voeren we onze nieuwe huisstijl stap voor stap door in al onze uitingen”, aldus Sarie, communicatieadviseur bij HetEnergieBureau. “Maar het belangrijkste: we werken hard aan een nieuwe website! Verwachting is dat deze medio april live gaat.”

Stay tuned
Wordt vervolgd dus. Via deze website en onze LinkedIn-pagina houden we je graag op de hoogte!