Hé student: keertje kennismaken? 

Voor de klimaattransitie en versnelling van de energietransitie zijn veel nieuwe mensen nodig! Ben jij bezig met een studie (WO/HBO) die hierop aansluit? Kom dan eens bij ons op de koffie! Wie weet klikt het, en staat jou een inspirerende en leerzame afstudeerstage te wachten.  

Wat wij jou bieden 

  • Stagelopen bij HetEnergieBureau betekent werken in een open, informele sfeer.
  • Wij werken op basis van vrijheid, vertrouwen en flexibiliteit, en bieden ruimte om zelf richting te geven aan je opdracht (uiteraard binnen de kaders van jouw studie).
  • Daarnaast hebben we veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Flexibel werken

Verder is het nieuwe werken bij ons de standaard: je werkt aan je opdracht of onderzoek vanuit huis, maar bent ook van harte welkom op ons inspirerende flexkantoor op Strijp-T. 

“Ga je bij ons met een opdracht aan de slag, dan vormen we een team waarin we nauw samenwerken met jou en je studiebegeleider. We sluiten aan bij jouw ambities en mogelijkheden, en stimuleren die zo goed mogelijk.”

Wie gingen je voor?

Lou – Voormalig afstudeerstagiair Innovation Sciences (TU/e)

“Bij HetEnergieBureau kun je een leerzame en hands-on stage verwachten met heel fijne begeleiding. Er hangt een open en vriendelijke sfeer, waarin je direct wordt meegenomen in lopende opdrachten. Een leuke combinatie van onderzoek doen en leren in de praktijk. Ik werkte bijvoorbeeld aan een opdracht om deelmobiliteit te faciliteren en te stimuleren in de stad, wat goed aansloot bij mijn eigen onderzoek en waardoor ik betere inzichten kreeg. Mijn droom is natuurlijk om deze lessen op te schalen naar een provinciale of zelfs landelijke aanpak!”

Lou werkt nu als junior adviseur in ons team mobiliteit. 

Lucas – Voormalig afstudeerstagiair Sustainable Energy Technology (TU/e)

“HetEnergieBureau is een open en informeel bedrijf waar je snel je draai vindt. Van begin af aan krijg je veel vrijheid in wat je wilt doen en hoe je het wilt aanpakken. In plaats van een vaste opdracht keken we samen naar mijn interesses binnen hun projecten. In mijn geval leidde dat tot het onderzoeken van verschillende manieren om de gebouwde omgeving van Helmond aan te sluiten op een warmtenet.”

Lucas werkt nu als junior adviseur in ons team gebouwde omgeving. 

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op.