De energietransitie ontwikkelt zich razendsnel. HetEnergieBureau is daar de afgelopen jaren in meegegroeid. Om onze klanten ook in de toekomst de juiste kwaliteit te kunnen bieden, wordt de organisatie verder geprofessionaliseerd. Daarom zijn we blij te kunnen aankondigen dat per Koen van Waes per 1 juli a.s. als algemeen directeur deel gaat uitmaken van ons MT.

Als algemeen directeur wordt Koen verantwoordelijk voor de verdere doorontwikkeling en groei van HetEnergieBureau. De afgelopen jaren heeft hij binnen onze organisatie het Team Participatie & Communicatie opgezet, en hier succesvol leiding aan gegeven. Daarnaast was Koen als projectleider/senior adviseur verantwoordelijk voor tal van complexe projecten van onze opdrachtgevers.

Koen gaat samen met Jeroen van Gestel het nieuwe MT van HetEnergieBureau vormen, waarbij Jeroen de functie vervult van Financieel Directeur. Serge van den Berg zal zich in een nieuwe rol gaan richten op (nieuwe) relaties en opdrachtgevers en nieuwe kansen. Zowel Koen, Jeroen als Serge blijven naast deze functies ook adviseur, waardoor we hen ook in projecten zullen blijven tegenkomen.

Sarie Sleenhof neemt per 1 juli de rol van Teamtrekker Participatie & Communicatie op zich. Sarie was als senior adviseur onderdeel van dit team en neemt nu het stokje over van Koen.

Met deze veranderingen is HetEnergieBureau klaar voor de toekomst! Wij wensen Koen en Sarie heel veel succes in hun nieuwe functies.