Bij HetEnergieBureau maken we werk van de verduurzaming van Nederland! Doe je mee? 

We hebben veel te bieden

  • Een inspirerende, flexibele en informele werkomgeving, ook voor afstudeerders en stagiairs
  • Teamwork is alles: we maken verbinding met elkaar, in het werk én daarbuiten.
  • Werken op basis van vertrouwen, met veel ruimte om zelf richting te geven aan je werk.
  • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ons team

Met zo’n 20 professionals – vrouw, man, jong, oud – vormen we een hecht team dat met én voor uiteenlopende opdrachtgevers werkt aan de verduurzaming van Nederland. Ieder vanuit eigen expertise.  

Van bouwkunde, planologie en verkeerskunde tot bestuurskunde, werktuigbouwkunde en psychologie. Maar er zijn ook collega’s die zijn afgestudeerd in sustainable energy technologies en human technology interaction. En weer anderen hebben een achtergrond in biologie, communicatie of natuurwetenschappelijke milieukunde.  

Hiermee versterken we elkaar! 

Flexibel werken met plezier

Bij ons werk je altijd voor meerdere opdrachtgevers tegelijk, dus het is belangrijk dat je snel kunt schakelen. Daar krijg je veel flexibiliteit voor terug. Bij ons is geen dag hetzelfde! Ook bieden we je alle ruimte om zelf richting te geven aan je werk. 

“Waar ben jij goed in en waar krijg je energie van? Samen vinden we opdrachten die passen bij jouw talenten en ambitie!”

Ons kantoor 

Werken doen we flexibel: vanuit huis, bij de opdrachtgever, en natuurlijk op kantoor. Dat kantoor bevindt zich op Strijp-T in Eindhoven, op 5 minuten lopen vanaf treinstation Strijp. Je vindt er niet alleen een inspirerende werkomgeving met gezellige collega’s, maar ook goeie koffie en een fantastisch uitzicht.

Informeel

Naast uitdagend werk vinden we ontspanning, verbinding en samen lachen heel belangrijk. We zijn een gezellige, informele club. Elke maand organiseren we iets leuks: naar de pub, een popfestival of museum. En eens per jaar trekken we er meerdere dagen met elkaar op uit, liefst de natuur in.

Cases en opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn niet de minste partijen. We werken vooral voor overheden (Rijk, Provincies, Regio’s en Gemeenten), maar ook woningcorporaties en maatschappelijke instellingen. En steeds vaker ook bedrijven en particulieren. 

 Voor deze opdrachtgevers werk je aan uitdagende maatwerkopdrachten. Dit doe je samen met collega’s uit verschillende teams. Bekijk hieronder een aantal mooie voorbeeldcases: